Om oss

Vi är en väletablerad flyttfirma i Sverige

Vi Flyttmannen är en professionell flyttfirma med flyttjänster som packhjälp, flytthjälp, flyttstädning och magasinering till bra pris. Välkommen att kontakta oss på 010-17 17 108 om ni har frågor eller vill få en offert.

Få en kostnadsfri prisuppgift genom att fylla i en offertförfrågan här!

Flyttfirma med RUT-avdrag och nöjda kunder

Vi är personliga och fokuserar alltid på kundens behov så att er upplevelse ska bli så bra som möjlig. Hos oss kan ni räkna med personal som alltid är väldigt noggranna och varsamma under sitt arbete, men samtidigt effektiva. Vi innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohaget, personalen samt våra flyttbilar är försäkrade. Det går att ansöka om RUT-avdrag för packhjälp, flytthjälp och flyttstädning från och med den 1 augusti 2016, läs mer här. Gör som många andra nöjda kunder och flytta med en av Sveriges mest professionella flyttfirmor.

Flytthjälp för privatpersoner och företag

Vi är specialister på att flytta er privata bostad eller företag på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att anlita oss som flyttfirma Göteborg kan du känna dig trygg från första kontakten till utfört arbete. Tänk på att alltid vara förberedda och packa ner så mycket som möjligt i rejäla flyttlådor. Vi har flyttkartonger som vi gärna kör ut till er i god tid inför flytten så att ni har gott om tid att förbereda och packa ner allt. Kontakta oss i god tid så att vi hinner planera och förbereda er flytt.

Boka flyttfirma Göteborg till ett fast pris

Vi är en väletablerad flyttfirma i Sverige som utför flyttningar själva eller genom samarbetspartner i Stockholm, Göteborg och Malmö samt kör flyttransporter mellan olika städer med högkvalitativ service. Fyll i och skicka in en offertförfrågan så skickar vi över en offert till er så snart vi kan eller ring till oss och få en kostnadsfri prisuppgift 010-17 17 108.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.