Magasinering Göteborg

Magasinering Göteborg säkert förråd för ägodelar.

Prisvärd magasinering i träcontainers

Hos oss hyr ni ett förråd för t. ex. förvaring av möbler och andra ägodelar som inte får plats i hemmet, mellanlagring mellan två boenden, dödsbon, utemöbler, kontorsmöbler, bokföring eller annat som man kan behöva extra utrymme för. Vi förvarar allt i träcontainers som vi med hjälp av en truck kör fram till er hyrbil eller släp så att det är enkelt att lasta in era prylar. Sedan skruvar vi igen er möblelcontainer och staplar dem ovanpå varandra.

Hyr förråd i möbelcontainer

Vi har rymliga ändamålsenliga lokaler som är larmade och kameraövervakade samt direktansluten till larmcentral. Vi har även avtal med Anticimex för att lagret skall hållas fritt från skadedjur. Temperaturen på vårt lager håller alltid minst 14 grader året runt.

Flytthjälp till vår möbelmagasinering

Önskar ni hjälp med att flytta era möbler och saker till vårt magasin gör vi så klart även det. Vill ni flytta era saker själva kan ni passa på att hyra en flyttbil och flyttkartonger av oss. Kontaka oss på 010-17 17 108 eller fyll i ert namn, telefon och e-post till höger så hjälper vi till med en bra lösning för er.

Låna filtar under er magasinering

Filtar till att emballera ömtåliga möbler och andra föremål får ni låna av oss under hela tiden ni magasinerar hos oss. Vill ni använda filtar för att emballera era möbler när ni transporterar dem till eller från vårt magasin kan ni köpa eller lägga en deposition på 60 kr per filt.

Försäkring och pris på våra förråd

Vår magasinering är godkänd av alla försäkringsbolag. Det är lämpligt att ta kontakt med ert hemförsäkringsbolag och tala om att ni skall magasinera hos oss. Försäkring ingår dock inte i magasinshyran. Våra containers rymmer ca 9 m3 vilket motsvarar ett rum och kök på ca 25 kvm. Maxvikt 2000 kilo per möbelcontainer. Kostnaden för en möbelcontainer är 625 kr per månad. Vid långtidsmagasinering går det att få rabatt på hyran.

Uppsägning av magasinering

Uppsägning av magasinering skall ske senast den 15:e månaden innan sakerna hämtas ut för att slippa debitering nästkommande månad. Har ni som står på avtalet själv inte möjlighet att närvara när ni hämtar ut era saker är ni tvungna att skriva ut och ta med en fullmakt. Legitimation ska alltid tas med.
Truckhantering vid deluttag eller ut från magasin 100 kr per container. Vid öppning under en helgdag tar vi ut en avgift om 400 kr per timme utöver truckavgiften. Kontakta oss senast en dag före ni ska in eller ut på magasinet så att vi hinner förbereda.

Öppettider

Magasinet är öppet måndag till fredag kl 8:00-16:30 (tidsbokning). Endast tidsbokning under helger.

Kontakta oss på 010-17 17 108 så hjälper vi till med en bra lösning för er, eller fyll i en förfrågan på sidan kontakta oss så kontaktar vi dig inom kort.

Storlek på magasin

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.