Behöver du kontorsflytt Göteborg

Vi utför all typ av företagsflytt stora som små

Intern- och kontorsflytt

För att underlätta tar vi isär och sätter ihop era skrivbord vid behov. Vi skruvar även ner allt väggfast så som hyllor, armaturer, tavlor och whiteboards om så önskas. Ni behöver endast lämna direktiv till vår arbetsledare så sköter vi resten. Det är bra om ni själva utser en flyttansvarig inför er kommande flytt så att ni beställer flyttkartonger i god tid, planerar om ni själva eller vår personal ska demontera eller montera vissa möbler samt att ni även planerar hur möblerna ska placeras ut i ert nya kontor.

Företagsflytt med specialutrustning

Packa ner i riktiga flyttlådor

För att er flytt ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att packa ner era saker i rejäla flyttlådor och märka upp på kortsidan av flyttlådan till vilket rum den ska i ert nya kontor. Vi kör ut flyttkartonger till er i god tid så att ni hinner packa ner och förbereda. När väl flytten är utförd så kommer vi även och hämtar flyttkartongerna. Tänk på att vika ihop flyttlådan till en flyttkartong så blir det lättare för vår personal när vi hämtar dem.

Köra till återvinning

Har ni kontorsmöbler eller elektronik som ni inte längre använder kan vi köra det till en närliggande återvinningscentral. Då tillkommer kostnad för tippningen.

Boka ett kostnadsfritt kundbesök redan idag

Vi kommer gärna och gör ett kostnadsfritt kundbesök för att möta era önskemål. Ring och boka ett kundbesök på 010-17 17 108 eller skicka ett mail till flyttmannen163@gmail.com. Det går även bra att fylla i en offertförfrågan så återkommer vi med en prisuppgift så snart vi kan.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.