Hyr Släp Göteborg

Hyr Släp till en bra pris

Dags att flytta på möbler men bilen är för liten? Vi på flyttfirma Göteborg har lösning till det, hyr släp och gör flytten själv.

Gör flytten själv och hyr släp Göteborg

Vi har flera olika storlekar på släp för kunder att hyra som underlättar att göra flytten på egen hand. Behöver du hyra släp bara över dagen eller flera dagar så har vi flexibla uthyrnings möljigheter som passar dina behov. Då kan ni också passa på att hyra flyttkartonger och kärror som underlättar flytten. Släp hämtas och lämnas på vårt kontor på Aröds Industriväg 44, Göteborg. Det går bra att hyra släp även under helger. Vi kommer då överens om en tid när ni vill hämta och återlämna släp.

Information om släp

En släp är en till behov när man inte behöver större skåpbil eller en mindre lastbil som används för att lasta tunga och större föremål som får plats i en släp. Ska du köra en längre sträcka så rekommenderar vi att hyra en flyttbil än att hyra en släp. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg som har en flertal olika storlekar på släp att hyra ut. Hos oss kan du hyra ut allt från släp till en lastbil.

Att tänka på när du ska hyra en släp

Utvärdera noggrant vilken typ av släp du behöver och hur länge. Behöver du köra flera sträckor för att göra din flytt och hur långa är sträckorna. Har du erfarenhet att köra bil som drar en släp? Känner du dig bekväm att dra släp på motorvägen eller i centrum där det finns mycket trafik. Är det lätta lyft eller är det tunglyft, hur stora är dina flytt föremål.

Packning och lastning till en släp

Använd flyttlådor och fyll på de så att de blir stabila men inte för tunga, detta är jätte viktigt för att dina föremål inte ska skadas under körningen. Den flyttlåda som är tyngst ska stå längst ner och längst bak i släp. Lägg lådorna på varandra och fyll på mellanrummet med mjuka saker eller nån matta. Om du har madrasser så rekommenderar vi att packa in de i plast eller en gammal lakan så att de inte blir smutsiga under flytten.

De tunga möbler rekommenderar vi att du ska ställa i mitten av släp så att de hjälper till att hålla de flyttlådor på plats. Om du vill ha det ännu stabilare kan du använda dig av rep för att binda fast möblerna. Det allra sista som ska läggas in in släp är verktygslåda så att den är tillgängligt när det är dags att sätta ihop möbler.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Org: 559236-3740
Kristinehöjdsgatan 9a
412 82 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.