Hyr Skåpbil Göteborg

Hyr Skåpbil hos Flyttmannen

Behöver du flytta saker men har ingen plats i bilen eller släpen är för liten? Då har vi skåpbilar som löser dina problem vid flytt och gör det smidigt osh säkert för dig att flytta dina grejer.

Gör der själv och hyr skåpbil

Vi har flera olika modeler på skåpbil ochdarför varier priser. Beräkna nogrant hur mycket flyttgrejer du har och hur mycket utrymme du behöver i skåpbilen. Hur många sträckor ska du köra din flytt, det är bra att veta sånt för att beräkna priset. Du kan ni också passa på att hyra flyttkartonger och andra redskap som underlättar flytten. Skåpbil hämtas och lämnas på vårt kontor på Aröds Industriväg 44, Göteborg. Det går bra att hyra skåpbil även under helger. Vi kommer då överens om en tid när ni vill hämta och återlämna skåpbilen.

Information om skåpbilen

En skåpbil är en till behov när man inte får plats i bil eller en släpkärra som används för att lasta lätta och mindre föremål som får plats i en bil eller en släp. Ska du köra en längre sträcka så rekommenderar vi att hyra en skåpbil eller en flyttbil än att hyra en släp. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg som har en flertal olika storlekar på flyttfordon och släp att hyra ut. Hos oss kan du hyra ut allt från släp till en lastbil.

Att tänka på när du ska hyra en skåpbil

Utvärdera noggrant vilken typ av skåpbil du behöver och hur länge. Behöver du köra flera sträckor för att göra din flytt och hur långa är sträckorna. Har du erfarenhet att köra en större bil eller skåpbil? Känner du dig bekväm att köra skåpbil på motorvägen eller i centrum där det finns mycket trafik. Är det lätta lyft eller är det tunglyft, hur stora är dina flytt föremål.

Packning och lastning till en skåpbil

Använd flyttlådor och fyll på de så att de blir stabila men inte för tunga, detta är jätte viktigt för att dina föremål inte ska skadas under körningen. Den flyttlåda som är tyngst ska stå längst ner och längst bak i skåpbilen. Lägg lådorna på varandra och fyll på mellanrummet med mjuka saker eller nån matta. Om du har madrasser så rekommenderar vi att packa in de i plast eller en gammal lakan så att de inte blir smutsiga under flytten.

De tunga möbler rekommenderar vi att du ska ställa i mitten av skåpbilen så att de hjälper till att hålla de flyttlådor på plats. Om du vill ha det ännu stabilare kan du använda dig av rep för att binda fast möblerna. Det allra sista som ska läggas in in släp är verktygslåda så att den är tillgängligt när det är dags att sätta ihop möbler.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.