Hyr lastbil Göteborg

Hyr rätt lastbil

När det gäller lastbilar till flytt, så har du kommit rätt. Vi på Flyttmannen är en komplet flyttfirma som har flera variationer av lastbilar för uthyrning.

Gör flytten själv och hyr en lastbil

Vi har lätta lastbilar på 3,5 ton och uppåt som vi hyr ut om ni vill flytta på egen hand. Då kan ni också passa på att hyra flyttverktyg och kärror som underlättar flytten. Lastbilen som ska hyras hämtas och lämnas på vårt kontor på Aröds Industriväg 44, Göteborg. Det går bra att hyra lastbil alla dagar i veckan, även helger. Vi kommer då överens om en tid när ni vill hämta och återlämna lastbilen.

Information om lastbilen

En lastbil är en större skåpbil som används för att lasta tunga och större föremål som får inte plats i en släp eller en skåpbil. Oftast hyr man en lastbil då man ska köra långa sträckor och har stora och tunga föremål som ska transporteras. Ska du köra en längre sträcka så rekommenderar vi att hyra en lastbil än att hyra en skåpbil. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg som har en flertal olika storlekar på lastbilar att hyra ut. Hos oss kan du hyra ut allt från släp till en lastbil.

Att tänka på när du ska hyra en lastbil

Utvärdera noggrant vilken typ av lastbil du behöver och hur länge. Behöver du köra flera sträckor för att göra din flytt och hur långa är sträckorna. Är det lätta lyft eller är det tunglyft, hur stora är dina flytt föremål. Har du rätt körkort för att köra den lastbilen som du vill hyra.

Packning och lastning till en lastbil

Använd flyttlådor och fyll på de så att de blir stabila men inte för tunga, detta är jätte viktigt för att dina föremål inte ska skadas under körningen. Den flyttlåda som är tyngst ska stå längst ner och längst bak i lastbilen. Lägg lådorna på varandra och fyll på mellanrummet med mjuka saker eller nån matta. Om du har madrasser så rekommenderar vi att packa in de i plast eller en gammal lakan så att de inte blir smutsiga under flytten.

De tunga möbler rekommenderar vi att du ska ställa i mitten av lastbilen så att de hjälper till att hålla de flyttlådor på plats. Om du vill ha det ännu stabilare kan du använda dig av rep för att binda fast möblerna. Det allra sista som ska läggas in in lastbilen är verktygslåda så att den är tillgängligt när det är dags att sätta ihop möbler.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.