Hyr Flyttbil Göteborg

Hyr Flyttbil till en bra pris

Vill ni hyra en flyttbil för att kunna utföra flytten själva så kan ni göra det hos Flyttmannen.

Gör flytten själv och hyr en flyttbil

Vi har lätta lastbilar på 3,5 ton som vi hyr ut om ni vill flytta på egen hand. Då kan ni också passa på att hyra flyttkartonger och kärror som underlättar flytten. Flyttbilen hämtas och lämnas på vårt kontor på Aröds Industriväg 44, Göteborg. Det går bra att hyra flyttbil även under helger. Vi kommer då överens om en tid när ni vill hämta och återlämna flyttbilen.

Information om flyttbilen

En flyttbil är en större skåpbil eller en mindre lastbil som används för att lasta tunga och större föremål som får inte plats i en släp. Ska du köra en längre sträcka så rekommenderar vi att hyra en flyttbil än att hyra en släp. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg som har en flertal olika storlekar på flyttbilar att hyra ut. Hos oss kan du hyra ut allt från släp till en lastbil.

Att tänka på när du ska hyra en flyttbil

Utvärdera noggrant vilken typ av flyttbil du behöver och hur länge. Behöver du köra flera sträckor för att göra din flytt och hur långa är sträckorna. Är det lätta lyft eller är det tunglyft, hur stora är dina flytt föremål.

Packning och lastning till en flyttbil

Använd flyttlådor och fyll på de så att de blir stabila men inte för tunga, detta är jätte viktigt för att dina föremål inte ska skadas under körningen. Den flyttlåda som är tyngst ska stå längst ner och längst bak i flyttbilen. Lägg lådorna på varandra och fyll på mellanrummet med mjuka saker eller nån matta. Om du har madrasser så rekommenderar vi att packa in de i plast eller en gammal lakan så att de inte blir smutsiga under flytten.

De tunga möbler rekommenderar vi att du ska ställa i mitten av flyttbilen så att de hjälper till att hålla de flyttlådor på plats. Om du vill ha det ännu stabilare kan du använda dig av rep för att binda fast möblerna. Det allra sista som ska läggas in in flyttbilen är verktygslåda så att den är tillgängligt när det är dags att sätta ihop möbler.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.