Flyttfirma Varberg

Välorganiserad flyttfirma Varberg

Att flytta är både ett spännande steg och en tidskrävande process oavsett om det handlar om privatflytt, företagsflytt eller dödsbon. Packning, transport och tunga lyft kräver en genomtänkt plan. Varför inte anlita Flyttfirma Varberg som står för en välorganiserad flytthjälp till fast pris? När du låter oss ta hand om din flytt kan vardagen lugnt flyta på och du får tid över att lägga energin på den nya adressen.

Flytthjälpen med serviceinriktad och engagerad personal

Hos Flyttmannen möts du av personal med stor kompetens, engagemang och personlig service. Vi är beredda att skräddarsy flytthjälpen efter kundens speciella önskemål. Därför kan du få hjälp med delar av flytten alternativt en helhetslösning med flyttkartonger, packning, transport, uppackning och möblering. Det är skönt att slippa anlita olika företag i samband med en flytt och därför erbjuder vi även flyttstädning. Med vårt städteam får de nyinflyttade garanterat ett rent och fräscht intryck från start samtidigt som du sparar in värdefull tid att använda på den nya adressen. Vårt mål är att det ska vara tryggt och effektivt under hela processen, vilket borgar för nöjda kunder.

Prisvärd flyttfirma Varberg

Flyttmannen i Varberg erbjuder en prisvärd flytt av högsta kvalité. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök så gör vi en offert som är utformad efter dina behov. När vi tillsammans har sammanställt en plan för vilka moment som ska ingå i flytten presenterar vi ett skriftligt avtal med en fast kostnad där allt är inkluderat. Du kan också känna dig trygg med att Flyttmannen innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohag, personal samt flyttbilar är försäkrade.

Privatflytt i Varberg

Är du på väg mot ny adress i Varberg med omnejd? Oavsett boende står våra kvalificerade yrkesmän på Flyttmannen redo att ta hand om ditt bohag från packning, lastning till lossning. Fördelarna med att anlita en välorganiserad flyttfirma är att du sparar både tid och energi till det nya boendet. Flyttmannen har tekniken som krävs för att lyfta tungt och självklart skyddas både lösöre och möbler med emballage och spännremmar när flyttlasset går. Vi garanterar på så vis en säker flytt från dörr till dörr.

Med kunden i fokus

Flyttmannen är flexibla när det gäller upplägget för din flytt. Vi går alltid igenom varje uppdrag tillsammans med kunden för bästa möjliga resultat. Vårt arbete kan omfatta en helhetslösning där Flyttmannen står för alla steg från packning, transport till uppackning. Tänk så lyxigt att slippa ordna med flyttbil! Du som kund kan istället börja med inredningen på den nya adressen. Vill du packa allt själv? Inga problem för oss. Vid behov ordnar vi packmaterial och flyttlådor. Allt för att underlätta och bidra till en smidig flytt. Flyttmannen är vana vid att hantera alla typer av bohag och gods. Vi erbjuder även hjälp med nischade tjänster såsom transport till återvinningscentralen, pianoflytt eller hjälp med att transportera prylar och möbler som ska skänkas till en hjälporganisation.

Företagsflytt i Varberg

Står ditt företag inför en flytt till nya lokaler? Förändring på arbetsplatsen ger nya perspektiv hos medarbetarna och det är viktigt att göra flytten till något positivt. Flyttmannen i Varberg är väl medvetna om att en företagsflytt innebär ett stort projekt som behöver planeras in i minsta detalj. För att fokusera på den positiva delen av flytten och minska stressen finns vi här för att tillsammans med kunden skapa en välorganiserad och effektiv flytt. Möbler, elektronik, nätverksutrustning, lager, kontorsmaterial och köksutrustning är några exempel på vad som kan ingå i en företagsflytt.. Vår professionella personal på Flyttmannen packar allt som är ömtåligt med varsam hand och ser till att det lastas och transporteras på ett säkert sätt.

Samarbete som den självklara vägen mot en lyckad flytt

Flyttmannen ser samarbetet med sina kunder som en självklar del för en lyckad flyttprocess. Vi är därför lyhörda inför era speciella önskemål kring upplägget. Tveka inte att ge en så utförlig beskrivning som möjligt för att vi ska kunna matcha önskemålen till 100%. För att göra flytten så smidig som möjligt rekommenderar vi att följande moment ingår som en stadig grund:


● Flyttkartonger och emballage för en smidig och praktisk packning.
● Hjälp med packning.
● Säker lastning och transport.
● Lossning av flyttgodset samt bärhjälp in i de nya lokalerna.
● Magasinering vid behov.
● Tips och råd på hur de bästa förutsättningarna skapas för en lyckad flytt.

Med dessa moment riskeras inga onödiga avbrott i verksamheten eller produktionen. Företaget skonar också sina anställda från tunga lyft och personalen kan istället fokusera på att det dagliga arbetet med kärnverksamheten fortgår samt att installationen i de nya lokalerna blir smidig.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.