Flyttfirma Trollhättan

Professionell flytthjälp Trollhättan

Vi är en väletablerad firma som är medvetna om att en flytt inte bara är spännande, utan även en tidskrävande process. Allt från packning, transport och tunga lyft behöver planeras in i minsta detalj. Befinner du dig i Trollhättan och är på väg mot ny adress? Tveka inte att anlita Flyttmannen som står för en professionell flytthjälp till fast pris. När du låter din flyttfirma Trollhättan ta hand om grovjobbet kan vardagen lugnt flyta på och du möjlighet att lägga energin på den nya adressen.

Serviceinriktad flyttfirma Trollhättan

Hos Flyttmannen i Trollhättan möts du av personal med stor kompetens, engagemang och personlig service. Vi är beredda att utforma flytthjälpen efter kundens speciella önskemål. Vi erbjuder jobb som alternativt en paketlösning där flyttkartonger, packning, transport, uppackning och möblering ingår. Vi erbjuder även flyttstädning som en del i paketlösningen. Med vårt städteam får de nyinflyttade garanterat ett rent och fräscht intryck från start samtidigt som du sparar in värdefull tid att använda på den nya adressen. Vårt mål är att det ska vara tryggt och effektivt under hela processen, vilket ger nöjda kunder.

Konkurrenskraftiga priser och hög kvalité med Flyttmannen

Flyttmannen i Trollhättan erbjuder en prisvärd flytt utan att tömma på kvalitén. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök så gör vi en offert som är utfefter dina behov. När vi tillsammans har sammanställt en plan för vilka moment som ska ingå i flytten presenterar vi ett skriftligt avtal med en fast kostnad där allt är inkluderat. Du kan också känna dig trygg med att Flyttmannen innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohag, personal samt flyttbilar är försäkrade.

Effektiv privatflytt i Trollhättan

Står du inför en privatflytt i Trollhättan med omnejd? Oavsett boende står våra kvalificerade yrkesmän på Flyttmannen redo att ta hand om ditt bohag från packning, lastning till lossning. Tillsammans gör vi flytten till ett fint minne utan stress. Fördelarna med att anlita en effektiv flyttfirma är att du sparar både tid och energi till det nya boendet. Flyttmannen har tekniken som krävs för att lyfta tungt och självklart skyddas både lösöre och möbler med emballage och spännremmar när flyttlasset går. Vi garanterar på så vis en säker flytt från dörr till dörr. Flyttmannen är flexibla när det gäller upplägget för din flytt.. Vi går alltid igenom varje uppdrag tillsammans med kunden för bästa möjliga resultat. Vårt arbete kan omfatta en helhetslösning där Flyttmannen står för alla steg från packning, transport till uppackning. Tänk så lyxigt att slippa ordna med flyttbil! Vill du packa allt själv? Inga problem för oss. Vid behov ordnar vi fram packmaterial och flyttlådor. Allt för att underlätta och bidra till en smidig flytt. Flyttmannen i Trollhättan är vana vid att hantera alla typer av bohag och gods.

Professionell företagsflytt i Trollhättan

Är ditt företag på väg mot en förändring i form av nya lokaler? Flyttmannen i Trollhättan vet av erfarenhet att en företagsflytt kräver en väl genomtänkt plan. Låt oss stå för planeringen så att du och dina medarbetare kan fokusera på att den dagliga verksamheten flyter på parallellt med flytten. Möbler, elektronik, nätverksutrustning, lager, kontorsmaterial och köksutrustning är några exempel på vad som kan ingå i en företagsflytt. Du som kund kan alltid lita på att vi tar hand om prylar och möbler med varsam hand.

Med kunden i fokus

Flyttmannen ser samarbetet mellan kund och personal som en självklar del för en lyckad flytt. Vi sätter därför kunden i fokus och är lyhörda inför era speciella önskemål kring upplägget. Tveka inte att ge en så utförlig beskrivning som möjligt för att vi ska kunna matcha önskemålen till 100%. För att göra flytten så smidig som möjligt rekommenderar vi att följande moment ingår som en stadig grund:

● Flyttkartonger och emballage för en smidig och praktisk packning.
● Hjälp med packning.
● Säker lastning och transport.
● Lossning av flyttgodset samt bärhjälp in i de nya lokalerna.
● Magasinering vid behov.
● Tips och råd på hur de bästa förutsättningarna skapas för en lyckad flytt.

Med dessa moment riskeras inga onödiga avbrott i verksamheten eller produktionen. Företaget skonar också sina anställda från tunga lyft och personalen kan istället fokusera på att det dagliga arbetet med kärnverksamheten fortgår samt att installationen i de nya lokalerna blir smidig.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.