Flyttfirma Norrköping

Erfaren flyttfirma i Norrköping

Vi på Flyttmannen har erfarenhet i flyttbranschen och har funnits till hands i Norrköping och erbjudit såväl företag som privatpersoner flytthjälp. Flyttfirma Norrköping är en väletablerad firma med goda referenser som är medvetna om att en flytt är både spännande och en tidskrävande process. Packning, transport och tunga lyft behöver planeras in i minsta detalj. Tvek inte att lämna över flyttbestyren i Flyttmannens händer. Hos oss får du alltid en effektiv flytthjälp till ett fast pris.

Din flyttfirma i Norrköping

Hos Flyttmannen möts du av personal med stor flexibilitet, engagemang och personlig service. Du kan få hjälp med delar av flytten alternativt en paketlösning där flyttkartonger, packning, transport, uppackning och möblering ingår. Vi erbjuder även flyttstädning som en tilläggstjänst. Med vårt städteam får de nyinflyttade garanterat ett rent och fräscht intryck från start samtidigt som du sparar in värdefull tid att använda på den nya adressen. Låt oss bli din flyttfirma i Norrköping.

Prisvärd flytthjälp med hög kvalité

Flyttmannen är firman som kan konsten att erbjuda en prisvärd flytt utan att tumma på kvalitén. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök så gör vi en offert som är formad utefter dina behov. Med vårt skriftliga avtal får du en tydlig bild av slutpriset där allt är inkluderat. Känn dig också trygg med att Flyttmannen i Norrköping innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohag, personal samt flyttbilar är försäkrade.

Bohagsflytt i Norrköping

Är du på väg att flytta till lägenhet, sommarstuga eller villa i Norrköping med omnejd? Oavsett boende står våra kvalificerade yrkesmän på Flyttmannen redo att ta hand om ditt bohag från packning, lastning till lossning. Fördelarna med att anlita en flyttfirma är att du sparar både tid och energi så att vardagslivet kan flyta på vid sidan av flyttbestyren Flyttmannen är självklart måna om att skydda både lösöre och möbler med emballage och spännremmar när flyttlasset går. Vi garanterar på så vis en säker flytt från dörr till dörr. Flyttmannen är flexibla när det gäller olika lösningar för din bohagsflytt. Vi går alltid igenom varje uppdrag tillsammans med kunden för bästa möjliga service. Du som kund kan boka in en helhetslösning där Flyttmannen står för alla steg från packning, transport till uppackning. Vill du packa allt själv? Inga problem för oss. Vid behov ordnar vi packmaterial och flyttlådor. Allt för att underlätta och bidra till en smidig flytt. Flyttmannen är vana vid att transportera alla typer av bohag och gods. Vi erbjuder därför hjälp med nischade tjänster såsom transport till återvinningscentralen, pianoflytt eller hjälp med att transportera prylar och möbler som ska skänkas till en hjälporganisation.

Företagsflytt i Norrköping

Är företaget på väg mot nya lokaler? Förändring på arbetsplatsen ger nya perspektiv och kreativitet hos medarbetarna. Det är därför viktigt att låta flyttprojektet genomsyras av positivitet. Lämna över projektet till Flyttmannen i Norrköping och känn dig lugn med att vi ror allt i hamn. En företagsflytt ställer stora krav på kunskap och erfarenhet för att kunna ta så väl hand om flytten som möjligt. Möbler, elektronik, nätverksutrustning, lager, kontorsmaterial och köksutrustning är några exempel på vad som kan ingå i en företagsflytt.. Flyttpersonal på Flyttmannen packar allt med varsam hand och vi ser till att det lastas in och transporteras till din nya adress på ett säkert sätt

Flyttfirman med känsla för kunderna

Flyttmannen ser samarbetet mellan kund och personal som en avgörande del för en lyckad flytt och därför är vi lyhörda inför era speciella önskemål kring upplägget. Tveka inte att ge en så utförlig beskrivning som möjligt för att vi ska kunna bemöta företagets behov på bästa möjliga sätt. För att göra flytten så smidig som möjligt rekommenderar vi att följande moment ingår som en stadig grund:

● Flyttkartonger och emballage för en smidig och praktisk packning.
● Hjälp med packning.
● Säker lastning och transport.
● Lossning av flyttgodset samt bärhjälp in i de nya lokalerna.
● Magasinering vid behov.
● Tips och råd på hur de bästa förutsättningarna skapas för en lyckad flytt.
Med dessa moment kan verksamheten och produktionen flyta på som vanligt. Personalen kan fokusera på att installationen i de nya lokalerna blir till belåtenhet för alla

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.