Flyttfirma Mölndal

Erfaren flyttfirma Mölndal

Söker du flyttfirma i Mölndal som ska utföra flytt från eller till Göteborgsregionen, så har du kommit rätt. Vi är din Flyttfirma Mölndal = Flyttmannens Flyttningsbyrå. Flyttmannens Flyttningsbyrå är Göteborgsregionens ledande flyttfirma som utför alla typer av flyttningar inom hela Västsverige. Våran personal är erfaren och står till tjänst när du behöver en effektiv och trygg flyttjänst, personalen består av lagerpersonal, packmästare, expressarbetare, chaufförer.

Vi bedriver också uthyrning av flyttfordon och även terminalverksamhet i våra lokalel i Göteborgsregionen, hos oss han du magasinera bohag som kontor under samma tak. Alla lokaler är försäkrade och larmade så att du kan vara trygg med dina saker i våra lokaler.

Miljöpåverkan

Vi är flyttfirma i Mölndal som är väldigt omtänksamma om miljön och jobbar konstant för att uppnå bättre miljömål. Alla våra fordon körs på miljövänlig biodiesel och körs i hela Västsverige för att utföra flyttprojekt till företag och privatpersoner.

Vi flyttfirma Mölndal har varit i branschen länge och utfört enormt många flyttprojekt och på så sätt samlat på sig otroligt mycket erfarenhet av att utföra flyttjänster i hela Västsverige. Flyttmannen är en flyttbyrå som du kan lita på.

RUT-avdrag på flyttjänster Vi hjälper vi till med RUT-avdraget vid köp av flyttjänster.

Behöver du packmaterial?

Vi löser detta då vi har flyttlådor av högsta kvalitet. Vi har all material för allt som behövs eller kan tillkomma inför flytten. Du kan välja om du vill köpa eller hyra kartonger eller flyttlådor. Det funkar också att köpa bubbelplast, silkespapper, flyttgarderober till en bra pris, säg till att du har kommunicerat fram det till oss innan flytten jobben drar igång.

Kartonger ska tåla hanteringen

Vi vill göra dig uppmärksam att våra flyttlådor håller högre kvalitet än de som säljs i vanliga butiker. De är extra stryktåliga då de är tillverkade av tredubbel wellpapp. De finns i flera storlekar för att underlätta transporten och är anti-age behandlade.

Gör det enkelt för dig

Själva flytten i Göteborg blir mycket enklare när du använder en erfaren flyttfirma som Flyttmannen som utför hundratals flytt om året inom Göteborgsregionen. Anledningen att vi blir anlitade så ofta är att vi är en komplett flyttfirma som har allt att erbjuda till dig som kund. Vill du ha flyttlådor, flyttbil, packning, transport, förråd så har vi det, du behöver inte tänka på nått när du anlitar oss, vi utför allt och informerar dig när det är klart. Samtidigt om du inte vill köpa alla tjänster så kan du också köpa bara det du behöver, exempel: flyttlådor eller kartonger. inga problem, vi skickar det hem till din dörr.

Bra att veta om oss:

 • Vi är en flyttfirma i Mölndal som är flexibla och lätt anpassar sig till dina önskemål.
 • Anpassar strategi baserat på din budget.
 • Alltid tänker på miljön
 • Utvecklar våra medarbetare i takt med branschutvecklingen.
 • Hanterar dina tillhörigheter bra.
 • Hög kvalitet på magasineringen.
 • Flyttfirma som arbetar med säkra metoder.
 • Bemöter medarbetare, kunder och leverantörer med respekt.
 • Erbjuder packmaterial till bra pris för att underlätta flytten.
 • Vi hjälper även till med RUT-avdraget vid flytt.

Dessa tjänster ger dig rätt till RUT-avdrag:

 • Arbetstid för transporten.
 • Bohagsflytt
 • Bohagsflytt till och från magasinering. Men, lagringen ska ske under kortare period och gå i led med flytten.
 • Packning och uppackning av dina saker.
 • Iordningställande inför och efter transport exempelvis lastning och lossning.

Avdraget kan inte nyttjas på kostnaden för flyttbil, drivmedel, magasinshyra eller packmaterial.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Org: 559236-3740
Kristinehöjdsgatan 9a
412 82 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.