Flyttfirma Mölndal

Erfaren flyttfirma Mölndal

Vi är en flyttfirma som bland annat utför flytt till eller från Mölndal. Om du behöver en flyttfirma som kan hjälpa dig med detta, då gör vi det gärna.

Om oss

Flyttmannens Flyttningsbyrå är en ledande flyttfirma i Göteborgsområdet som utför alla typer av flytt inom hela Västsverige. Vår flyttfirma i Mölndal har lång erfarenhet av flytt vilket gör att du kan känna dig trygg. Vår personal har också lång och bred erfarenhet av flytt och är redo att hjälpa dig när du behöver en effektiv och trygg flyttjänst. Vår personal består av lagerpersonal, packmästare, expressarbetare, städpersonal samt chaufförer. Om du inte behöver flytthjälp erbjuder vi också att enbart hyra ett flyttfordon. Vi bedriver även en terminalverksamhet i våra lokaler i Göteborgsregionen, där du kan magasinera allt från bohag till kontor, allt under samma tak. Alla lokaler är försäkrade och larmade för att du ska kunna vara trygg med att dina saker är i tryggt förvar. Vid köp av våra flyttjänster hjälper vi dig även med RUT-avdraget.

Miljöpåverkan

Vår flyttfirma är mycket mån om miljön och jobbar därför konstant med att uppnå högre miljömål. Alla våra fordon körs på miljövänlig biodiesel och körs i hela Västsverige med syfte att utföra flyttprojekt till företag samt privatpersoner på ett sätt som inte skadar miljön.

Behöver du packmaterial?

Vi erbjuder flyttlådor av högsta kvalitet vid din flytt samt allt annat material som kan komma att behövas vid din flytt. Våra flyttlådor håller en högre kvalite än de man köper i ordinarie butiker eftersom att våra kartonger är extra stryktåliga då de är tillverkade i tredubbel wellpapp. Lådorna finns i olika storlekar och är även anti-age behandlade vilket gör att livslängden blir längre och vid köp kan de sparas till nästkommande flytt. Du kan välja att köpa eller hyra flyttkartonger och flyttlådor hos oss och de blir då skickade direkt till din dörr. Du kan också köpa bubbelplast, silkespapper eller flyttgarderober hos oss. Detta gör att du inte behöver känna dig orolig och stressad över att förbereda allt material som kan komma att behövas inför flytten.

Varför ska du boka oss?

Genom att boka oss kan vi med vår långa erfarenhet av flytt göra just din flytt enklare och mindre stressig i Göteborg eftersom att du inte behöver tänka på något som rör flytten. Detta kan vi garantera dig eftersom att vi är en flyttfirma med mycket erfarenhet som även erbjuder en skräddarsydd flytt efter just dina behov, här ovan kan du läsa om alla de tjänster som vi erbjuder. Tveka inte på att höra av dig!

Bra att veta om oss:

 • Vi är en flyttfirma i Mölndal som skräddarsyr flytten efter dina behov
 • Anpassar strategi utefter din budget.
 • Har alltid miljön i åtanke
 • Utbildar våra medarbetare efter branschutvecklingen och nya erfarenheter
 • Hanterar dina tillhörigheter med varsamhet
 • Hög kvalite på magasinering
 • Bemöter medarbetare, kunder och leverantörer med vänlighet, respekt och professionalitet
 • Erbjuder packmaterial till bra pris för att underlätta flytten
 • Hjälper till med RUT-avdraget vid flytt

Tjänster som ger dig rätt till RUT-avdrag:

 • Arbetstid för transporten.
 • Bohagsflytt
 • Bohagsflytt till och från magasinering. Men, lagringen ska ske under kortare period och gå i led med flytten.
 • Packning och uppackning av dina saker.
 • Iordningställande inför och efter transport exempelvis lastning och lossning.

RUT- avdraget kan inte nyttjas på kostnaden för flyttbil, drivmedel, magasinshyra eller packmaterial.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.