Flyttfirma Linköping

Din kompletta flyttfirma i Linköping

Att flytta är en naturlig del av livet som ofta leder till en nystart i livet. Kanske är du på väg att flytta hemifrån, börja studera eller jobba på annan ort eller bli sambo för första gången? Eller så är ditt företag på väg mot nya fräscha lokaler? Oavsett nästa steg i livet finns flyttfirma Linköping här för dig och erbjuder en komplett flytthjälp till fast pris. Vi är en väletablerad firma i Linköping som är medvetna om att en flytt inte bara är spännande, utan även en tidskrävande process. Allt från packning, transport och tunga lyft kräver en genomtänkt plan. När du låter oss ta hand om grovjobbet kan vardagen lugnt flyta på och du möjlighet att lägga energin på den nya adressen.

Flytthjälpen med kunden i fokus

Hos Flyttmannen i Linköping möts du av personal med stort, engagemang och personlig service. Vi är beredda att utforma flytthjälpen efter kundens speciella önskemål. Anlita oss för en paketlösning där flyttkartonger, packning, transport, uppackning och möblering ingår. Vi erbjuder även flyttstädning som en del i paketlösningen. Med vårt städteam får de nyinflyttade garanterat ett rent och fräscht intryck från start samtidigt som du sparar in värdefull tid att använda på den nya adressen. Med kunden i fokus bidrar vi till en trygg och effektiv flytt.

Flyttfirma Linnköping - ditt prisvärda alternativ

Flyttmannen i Linköping erbjuder en prisvärd flytt utan att tumma på kvalitén. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök så återkommer vi med en offert. Vi gör sedan ett skriftligt avtal med en fast kostnad där allt är inkluderat. Du kan också känna dig trygg med att Flyttmannen innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohag, personal samt flyttbilar är försäkrade.

Effektiv privatflytt i Linköping

Är du på väg mot ny adress i Linköping? Oavsett boende står våra kvalificerade yrkesmän på Flyttmannen redo att ta hand om ditt bohag från packning, lastning till lossning. Tillsammans gör vi flytten till ett fint minne utan stress. Fördelarna med att anlita en effektiv flyttfirma är att du sparar både tid och energi till det nya boendet. Flyttmannen ser självklart till att både lösöre och möbler skyddas med emballage och spännremmar när flyttlasset går. Vi garanterar på så vis en säker flytt från början till slut. Flyttmannen möter sina kunder med stor flexibilitet. Vi går alltid igenom varje uppdrag tillsammans med kunden för bästa möjliga resultat. Vårt arbete kan omfatta en helhetslösning där Flyttmannen står för packning, transport och uppackning. Vill du packa allt själv? Inga problem för oss. Vid behov ordnar vi fram packmaterial och flyttlådor. Flyttmannen i Linköping är vana vid att hantera alla typer av bohag och gods. Flyttmannen erbjuder en bra pris för nischade tjänster såsom transport till återvinningscentralen, pianoflytt eller hjälp med att transportera prylar och möbler som ska skänkas till en hjälporganisation.

Komplett företagsflytt i Linköping

Är ditt företag på väg mot nya lokaler? Flyttmannen i Linköping vet av erfarenhet att en företagsflytt kräver en väl genomtänkt plan. Låt oss stå för planeringen så att du och dina medarbetare kan fokusera på att den dagliga verksamheten flyter på parallellt med flytten. Möbler, elektronik, nätverksutrustning, lager, kontorsmaterial och köksutrustning är några exempel på vad som kan ingå i en företagsflytt. Du som kund kan alltid lita på att vi tar hand om prylar och möbler med varsam hand. Allt för att din flytt ska bli komplett.

Flyttmannen med kunden i första rummet

Flyttmannen sätter alltid kunden i första rummet för att skapa ett tryggt samarbete. Tveka inte att ge en så utförlig beskrivning som möjligt av era önskemål så utformar Flyttmannen en effektiv plan. Vi rekommenderar att följande moment ingår i planen:

● Flyttkartonger och emballage för en smidig och praktisk packning.
● Hjälp med packning.
● Säker lastning och transport.
● Lossning av flyttgodset samt bärhjälp in i de nya lokalerna.
● Magasinering vid behov.
● Tips och råd på hur de bästa förutsättningarna skapas för en lyckad flytt.
Med punktlistan som grund blir det inga onödiga avbrott i verksamheten eller produktionen. Allt fokus kan riktas mot att kärnverksamheten fortgår samt att installationen i de nya lokalerna blir smidig.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.