Flyttfirma Lindome

Din flyttfirma i Lindome

Ska du flytta till eller från Lindome? Är du ute efter en flyttfirma som är flexibel, trygg och säker? Då är Flyttmannen rätt alternativ för dig. Om du inte behöver flytthjälp men behöver transportmedel till din flytt kan du även hyra släp, skåpbil, flyttbil eller lastbil hos oss. Vi utför även flyttstädning.


Om oss

Vi är en flyttfirma som utför din flytt till eller från Lindome. Vi på Flyttmannen är en komplett flyttfirma som är flexibla. Vi anpassar oss efter dig som kund och dina behov vid just din flytt och den tiden du vill att flytten skall ta. Du får även vara involverad under hela flytten. Det finns ingen adress i Göteborg som är oåtkomlig, med lång erfarenhet med flytt inom Göteborg kan du vara trygg med oss. Är det kanske så att du vill att vi hämtar dina saker från två olika adresser? Eller behöver du kanske hjälp med att montera ner saker från väggar eller kök? då gör vi gärna även detta.

Flyttmannen finns i Göteborg och vi hjälper både företag och privatpersoner med flyttjänster. Ingen flytt är den andra lik och det har vi på flyttmannen mycket erfarenhet av. Att flytta kan kännas svårt och krångligt, underlätta din flytt genom att boka oss på flyttmannen med lång erfarenhet av flytt.


Snabbt, tryggt och säkert

Säkerhet och trygghet är något som är högsta prioritet för oss på flyttmannen. Vi packar och lastar allt med försiktighet. Det är viktigt för oss att dina föremål som kan vara känslomässigt oersättliga eller som har ett stort affektionsvärde, kommer fram säkert till din nya lokal eller bostad.


Kontakta oss

Du kan ta kontakt med oss via telefon, e-post eller så kan du begära en flyttoffert via fliken offertförfrågan på vår hemsida. Tveka inte på att höra av dig till oss så kommunicerar vi angående just din flytt och skräddarsyr en flytt efter just dina behov!Flyttstädning samt magasinering

Flyttstädningen är också en mycket viktig del utav din flytt som skall göras noggrant. Om du behöver någon som kan utföra en flyttstädning av din bostad kan du anlita oss. Vi har ett städteam med lång erfarenhet av flyttstädning. Om du i din nya lokal eller bostad inte har plats till alla dina möbler eller liknande så finns det även möjlighet för dig att magasinera det hos oss. Du kan hyra plats för magasinering under så lång tid som du behöver.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.