Flyttfirma Lindome

Din flyttfirma i Lindome

Är du i behov av flytthjälp för din flytt till eller från Lindome? Då har du kommit rätt, för Flyttmannen är en flyttfirma i Lindome med god rykte och och nöjda kunder. Vi har erfaren och kunnig personal som har utför mängder av flyttjobb i Lindome och hela Göteborg. Anledningen att vi är en av de mest populära flyttfirmor i Göteborg är att vi är en komplett flyttfirma och prisvärda. En annan anledning till att kunder anlitar oss är att vi är den flyttfirma i Göteborg som är flexibla och anpassar sig alltid till kunden så att din flytt blir smidig och effektiv. Vi tillåter kunden att vara involverad under hela flytten. Vi anpassar oss till tiden som kunden vill att flytten ska ske och ingen adress i Göteborg är oåtkomlig för en erfaren flyttfirma som Flyttmannen. Vill du som att vi hämtar dina saker eller eran saker från två olika adresser så fixar vi det. Ingen flytt är hinder för oss. Behöver du hjälp med att montera ner saker från väggar eller kök, säg till att du kommunicerar det tydligt till oss, så ordnar vi rätt verktyg och fixar det.

För att utföra en flytt behöver du ta kontakt med oss, använd några av våra kontakt alternativ, telefon, epost, eller begär en flyttoffert via formulären på offertförfrågan.

Flyttmannen finns i Göteborg och hjälper företag och privatpersoner med flyttjänster. Ingen flytt är den andra lik och vi på Flyttmannen är väl medvetna om att det kan kännas svårt och krångligt när man väl bestämt sig för att flytta. Därför använder många tjänster av flyttfirmor - för att underlätta och göra din flytt okomplicerad och enkel så gott det går, hela vägen. Kundens behov och önskemål är det centrala för oss som flyttfirma.


Snabbt, tryggt och säkert

Säkerhet och trygghet kommer alltid i första rummet för oss på Flyttmannen. Vi packar och lastar som om alla saker är det mest värdefulla som finnas. Av erfarenhet känner vi till att ni har föremål som kan vara känslomässigt oersättliga och ha stort affektionsvärde.


Flyttstädningen

Underskatta inte flyttstädningen för det är ditt ansvar. Om du väljer att inte göra det själv kan du anlita oss för att utföra din flyttstädning. Vi har kunnigt städteam som har utfört flyttstädning i flertal lokaler i Lindome och Göteborg. Om du inte har plats i din nya bostad och behöver förvara dina möbler eller liknande så har vi magasinering som du kan hyra under tid du behöver.

Vi är en komplett flyttfirma i Lindome men om du väljer att du vill utföra din flytt själv med dina bekanta och behöver en flyttbil så har vi urval av flyttbilar som vi hyr ut dagligen till kunder i hela Göteborg. Läs mer om flyttbilar på släp, skåpbil, flyttbil, lastbil.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Org: 559236-3740
Kristinehöjdsgatan 9a
412 82 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.