Flyttfirma Kungsbacka

Komplett flytthjälp i Kungsbacka

Alla är värda en hjälpande hand när det gäller flyttbestyr. Att flytta är både ett spännande steg och en tidskrävande process oavsett om det handlar om privatflytt, företagsflytt eller dödsbon. Packning, transport och tunga lyft kräver sin planering. Flyttfirma Kungsbacka finns här för dig och erbjuder komplett flytthjälp till ett fast pris. När du låter oss ta hand om din flytt kan vardagen lugnt flyta på och du får tid över att lägga energin på den nya adressen.

Serviceinriktad flytthjälp med goda referenser

Med lång erfarenhet av branschen är Flyttmannen i Kungsbacka en väletablerad firma med goda referenser som står redo att möta dig som kund med bästa möjliga service. Hos oss möts du av personal med stor kompetens, engagemang och flexibilitet. Vi är beredda att utforma flytthjälpen efter dina speciella behov. Du kan därför få hjälp med delar av flytten alternativt en helhetslösning med flyttkartonger, packning, transport, uppackning och möblering. Det är skönt att slippa anlita olika företag i samband med en flytt och därför erbjuder vi även flyttstädning. Med vårt städteam får de nyinflyttade garanterat ett rent och fräscht intryck från start samtidigt som du sparar in värdefull tid att använda på den nya adressen. Vårt mål är att det ska vara tryggt och effektivt under hela processen, vilket borgar för nöjda kunder.

Prisvärd flytt i Kungsbacka

Flyttmannen i Kungsbacka kan konsten att kombinera kvalité med konkurrenskraftiga priser. Det ska vara lönsamt både tidsmässigt och prismässigt att ta hjälp av en flyttfirma. Tveka inte att kontakta Flyttmannen i Kungsbacka för ett kostnadsfritt kundbesök. När vi tillsammans har sammanställt en plan för vilka moment som ska ingå i flytten presenterar vi ett skriftligt avtal med en fast kostnad där allt är inkluderat. Flyttmannen har yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohag, personal samt flyttbilar är försäkrade så att du som kund kan känna dig trygg.

Effektiv privatflytt i Kungsbacka

Våra kvalificerade yrkesmän på Flyttmannen redo att ta hand om din flytt oavsett typ av boende. Fördelarna med att anlita en effektiv flyttfirma är att du sparar både tid och energi till det nya boendet. Vi löser allt från packning, lastning till lossning. Flyttmannen i Kungsbacka har tekniken som krävs för att lyfta tungt och självklart skyddas både lösöre och möbler med emballage och spännremmar när flyttlasset går. Vi garanterar på så vis en säker flytt från början till slut. Vad önskar du för typ av hjälp? Vårt arbete omfattar en helhetslösning där Flyttmannen står för alla steg från packning, transport till uppackning. Du som kund får då tid över till ditt nya boende. Det går lika bra om du föredrar att packa själv. Vid behov ordnar vi packmaterial och flyttlådor. Allt för att göra flytten effektiv. Flyttmannen är vana vid att hantera alla typer av bohag och gods. Vi erbjuder även hjälp med nischade tjänster såsom transport till återvinningscentralen, pianoflytt eller hjälp med att transportera prylar och möbler som ska skänkas till en hjälporganisation.

Pålitlig företagsflytt i Kungsbacka

Är ditt företag på väg mot en förändring i form av nya lokaler? Flyttmannen i Kungsbacka är väl medvetna om att en företagsflytt kräver noggrann planering. Låt oss stå för planeringen så att du och dina medarbetare kan fokusera på att verksamheten flyter på under tiden. Möbler, elektronik, nätverksutrustning, lager, kontorsmaterial och köksutrustning är några exempel på vad som kan ingå i flyttlasset. Du som kund kan alltid lita på att vi tar hand om flyttlasset med varsam hand.

Med samarbete i fokus

Flyttmannen ser samarbetet mellan kund och personal som en självklar del för en lyckad flytt. Vi är därför lyhörda inför era speciella önskemål kring upplägget. Tveka inte att ge en så utförlig beskrivning som möjligt för att vi ska kunna matcha önskemålen till 100%. För att göra flytten så smidig som möjligt rekommenderar vi att följande moment ingår som en stadig grund:

● Flyttkartonger och emballage för en smidig och praktisk packning.
● Hjälp med packning.
● Säker lastning och transport.
● Lossning av flyttgodset samt bärhjälp in i de nya lokalerna.
● Magasinering vid behov.
● Tips och råd på hur de bästa förutsättningarna skapas för en lyckad flytt.

Med dessa moment riskeras inga onödiga avbrott i verksamheten eller produktionen. Företaget skonar också sina anställda från tunga lyft och personalen kan istället fokusera på att det dagliga arbetet med kärnverksamheten fortgår samt att installationen i de nya lokalerna blir smidig.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.