Flyttfirma Jönköping

Professionell flyttfirma i Jönköping

Flyttmannen har funnits till hands och erbjudit företag och privatpersoner professionell flytthjälp. Vi är en väletablerad firma som är medvetna om att en flytt är både spännande och en tidskrävande process. Allt från packning, transport och tunga lyft behöver planeras in i minsta detalj. Tveka inte att anlita Flyttmannens tjänster till ett fast pris. Låt din flyttfirma Jönköping ta hand om grovjobbet kan vardagen lugnt flyta på och du möjlighet att lägga energin på den nya adressen.

Serviceinriktad flyttfirma Jönköping

Hos Flyttmannen i Uddevalla möts du av personal med stor kompetens, engagemang och personlig service. Vi skräddarsyr flytthjälpen efter kundens speciella önskemål. Vi erbjuder även flyttstädning som en del i paketlösningen. Med vårt städteam får de nyinflyttade garanterat ett rent och fräscht intryck från start samtidigt som du sparar in värdefull tid att använda på den nya adressen. Vårt mål är att det ska vara tryggt och effektivt under hela processen, vilket ger nöjda kunder.

Konkurrenskraftiga priser och hög kvalité med Flyttmannen

Flyttmannen i Uddevalla erbjuder en prisvärd flytt utan att tumma på kvalitén. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök så gör vi en offert utifrån dina behov. När vi har sammanställt en plan för vilka moment som ska ingå i flytten presenteras ett skriftligt avtal med en fast kostnad där allt är inkluderat. Du kan också känna dig trygg med att Flyttmannen innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohag, personal samt flyttbilar är försäkrade.

Privatflytt i Uddevalla

Står du inför en privatflytt i Uddevalla med omnejd? Oavsett boende står våra kvalificerade yrkesmän på Flyttmannen redo att ta hand om ditt bohag från packning, lastning till lossning. Tillsammans gör vi flytten till ett fint minne utan stress. Fördelarna med att anlita en professionell flyttfirma är att du sparar både tid och energi till det nya boendet. Flyttmannen har tekniken som krävs för att lyfta tungt och självklart skyddas både lösöre och möbler med emballage och spännremmar när flyttlasset går. Vi garanterar på så vis en säker flytt från dörr till dörr. Flyttmannen är flexibla när det gäller upplägget för din flytt. Vi går igenom varje uppdrag tillsammans med kunden för bästa möjliga resultat. Önskar du en helhetslösning där Flyttmannen står för alla steg från packning, transport till uppackning? Inga problem. Vill du packa allt själv? Vid behov ordnar vi då fram packmaterial och flyttlådor. Allt för att underlätta och bidra till en smidig flytt. Flyttmannen i Uddevalla är vana vid att hantera alla typer av bohag och gods. Vi hjälper med nischade tjänster såsom transport till återvinningscentralen, pianoflytt eller hjälp med att transportera prylar och möbler som ska skänkas till en hjälporganisation.

Företagsflytt i Uddevalla

Är ditt företag på väg mot nya lokaler? Flyttmannen i Uddevalla vet av erfarenhet att en företagsflytt kräver en väl genomtänkt plan. Låt oss stå för planeringen så att du och dina medarbetare kan fokusera på att den dagliga verksamheten flyter på parallellt med flytten. Möbler, elektronik, nätverksutrustning, lager, kontorsmaterial och köksutrustning är några exempel på vad som kan ingå i en företagsflytt. Du som kund kan alltid lita på att vi tar hand om prylar och möbler med varsam hand.

Med kunden i fokus

Flyttmannen ser samarbetet mellan kund och personal som en självklar del för en lyckad flytt. Vi sätter därför kunden i fokus och är lyhörda inför era speciella önskemål kring upplägget. Tveka inte att ge en så utförlig beskrivning som möjligt för att vi ska kunna matcha önskemålen till 100%. För att göra flytten så smidig som möjligt rekommenderar vi att följande moment ingår som en stadig grund:

● Flyttkartonger och emballage för en smidig och praktisk packning.
● Hjälp med packning.
● Säker lastning och transport.
● Lossning av flyttgodset samt bärhjälp in i de nya lokalerna.
● Magasinering vid behov.
● Tips och råd på hur de bästa förutsättningarna skapas för en lyckad flytt.

Med dessa moment riskeras inga onödiga avbrott i verksamheten eller produktionen. Medarbetarna får utrymme att fokusera på att kärnverksamheten fortgår samt att installationen i de nya lokalerna blir smidig.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.