Flyttfirma Hisingen

Trygg flyttfirma Hisingen

Vi är en flyttfirma som utför din flytt till eller från Hisingen. Vi har kompletta tjänster till fasta priser och vårt främsta syfte och mål är att du som kund ska få en enkel och trygg flytt.

Varför ska du anlita oss?

Att flytta till eller från Hisingen i Göteborg kräver en god organisation och planering. Detta bland annat på grund av miljökraven som gäller i Göteborgs innerstad. Miljökraven gör det viktigt att de flyttbilar som används är snälla mot miljön. Våra bilar är snälla mot miljön eftersom att vi endast använder oss av biodiesel som drivmedel samt ett miljötänk i körningen. För att kunna utföra en flytt i Göteborgs innerstad krävs det också en erfaren chaufför som klarar av att navigera bland fotgängare, cyklister, bilar som kör samt bilar som står parkerade längs vägkanten på trånga gator. De anledningar som presenteras är enbart några få till varför du skall anlita en erfaren och trygg flyttfirma för att din flytt skall ske smidigt. Oberoende av om det är en företagsflytt eller en privatflytt som ska genomföras.
Vi är flyttfirma på Hisingen som har kompletta tjänster till fasta priser. Hos oss får ni kostnadsfri offert och vi förklarar hur lång tid flytten kommer ta och vad blir kostnad för din flytt projekt.

Om oss

Vi utför flytt i hela Göteborg och hela Västsverige vilket även gör oss tillgängliga för ett större antal behov hos våra kunder. Vi har god kännedom angående flytt i innerstaden av Göteborg. Vår långa erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med att anlita Flytmannen som din flyttfirma
När vi utför vår flyttjänst har vi fullt fokus på att erbjuda våra kunder professionell service och säkerhet för en trygg flytt som är vårt mål. Vi tar alla flyttjobb på största allvar för att du ska få en trygg och bra upplevelse av din flytt. Vår erfarna personal hanterar även ditt bohag med störst försiktighet som också gör att du kan vara trygg med att ditt bohag kommer fram säkert till ditt nya boende eller lokal. Vi planerar flytten noggrant när det kommer till packning, bärande och flyttstädning utefter dina behov. Vi har även våra egna flyttbilar i olika storlekar beroende på din flytt väljer vi vilken bil som ska användas.
När du anlitar oss har du också rätt till RUT-avdrag på upp till 50% av arbetskostnaden. Vi erbjuder flyttjänster som flyttpackning, tunga lyft, flyttstädning, uthyrning av flyttbilar samt andra tjänster som kan underlätta för dig som ska flytta. Vi erbjuder även en sammanställning av allt detta i en offert till dig helt kostnadsfritt. Du kan antingen kontakta oss via telefon eller enkelt fylla i en offertförfrågan på vår hemisda utefter din flytt och få en offert av oss inom 10 timmar.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Org: 559236-3740
Kristinehöjdsgatan 9a
412 82 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.