Flyttfirma Hisingen

Trygg flyttfirma Hisingen

Att flytta till eller från Hisingen i Göteborg kräver bra organisering och god planering. Ofta ställs det höga krav på den flyttfirma på Hisingen som genomför flytten och på de flyttbilar som används för att utföra flytten på grund av miljökraven för trafik i Göteborgs innerstad. Det krävs också och en duktig chaufför som kan och klarar av att navigera bland fotgängare, cyklister, bilar som står parkerade längs vägkanten och trånga gator i Göteborgs innerstad. Det är bara av några bra anledningar att anlita en pålitlig och erfaren partner för att flytten ska ske smidigt, oavsett om det handlar om en företagsflytt eller en privatflytt som ska ha en flytt mellan två lägenheter. För att era saker ska komma i tid och välbevarade ska ni anlita en erfaren flyttfirma som oss på Flyttmannen.

Givetvis utför vi flytt i hela Göteborg och hela Väst Sverige.

Vi har lång och framgångsrik erfarenhet av att utföra olika flytt i Hisingen och Göteborg, både för företag och privatpersoner. Och det är därför det är oss ni ska anlita. Vi känner Göteborgs innerstad väl och vi har personal som har lång erfarenhet och rätt kompetens. Du kan känna dig trygga med att överlåta bohaget till Flyttmannen.
Vi är flyttfirma på Hisingen som har kompletta tjänster till fasta priser. Hos oss får ni kostnadsfri offert och vi förklarar hur lång tid flytten kommer ta och vad blir kostnad för din flytt projekt.

Flyttfirma Hisingen - vi är det bästa valet

När du anlitar oss, din flyttfirma på Hisingen så har du rätt till RUT-avdrag på upp till 50% av arbetskostnaden. Vi erbjuder flyttjänster som flyttpackning, tunglyfft, flyttstädning, uthyrning av flyttbilar och andra tjänster som gör det enklare för dig som kund. Din flytt från Hisingen eller till Hisingen är trygg och effektiv med Flyttmannen. Fyll i enkel offertförfrågan angående din flyttprojekt och få en offert från oss inom 10 timmar.
När vi utför våra flytt har vi full fokus och mål att erbjuda våra kunder full service och säkerhet. Vi tar alla flytt jobb på största allvar då vi känner till att många flyttfirmor tar lätt på sina uppdrag och behandlar bohag på osäker sätt när de ska transporteras, vilket leder till att föremål och saker går sönder. Detta sker inte med Flyttmannen då vi har erfaren personal som har många framgångsrika flytt bakom sig.
Vi är rätt flyttfirma för att utföra flytt från och till Hisingen i Göteborg, vi planerar flytten noggrann vad det gäller packning, bärande och flyttstädning. Vi har olika storlekar på flyttbilar och är oberoende av andra företag som hyr flyttbilar. Vi är pålitlig, prisvärd och framför allt säker flyttfirma som utför flytt inom Göteborg och hela Väst Sverige.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Org: 559236-3740
Kristinehöjdsgatan 9a
412 82 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.