Flyttfirma Borås

Flexibel flytthjälp i Borås

Med lång erfarenhet i flyttbranschen har Flyttmannen funnits till hands och erbjudit företag och privatpersoner professionell flytthjälp. Vi är en väletablerad flyttfirma Borås med goda referenser som är medvetna om att en flytt inte bara är spännande, utan även en tidskrävande process. Packning, transport och tunga lyft behöver planeras in i minsta detalj. Befinner du dig i Borås med omnejd och är på väg mot ny adress? Tveka då inte att anlita Flyttmannen som står för en professionell flytthjälp till fast pris. När du låter oss ta hand om flyttbestyren kan vardagslivet på arbetsplatsen eller i hemmet flyta på i vanlig takt.

Flyttfirman i Borås utan begränsningar

Flyttmannen i Borås står redo att hjälpa dig som kund utan begränsningar kring upplägget. Hos oss möts du av personal med stor flexibilitet, engagemang och personlig service. Vi utför paketlösning där flyttkartonger, packning, transport, uppackning och möblering ingår. Vi erbjuder även flyttstädning som en tilläggstjänst. Med vårt städteam får de nyinflyttade garanterat ett rent och fräscht intryck från start samtidigt som du sparar in värdefull tid att använda på den nya adressen. Vårt mål är att det ska vara tryggt och effektivt under hela processen, vilket ger nöjda kunder.

Prisvärd flytthjälp med hög kvalité

Flyttmannen är firman som kan konsten att erbjuda en prisvärd flytt utan att tömma på kvalitén. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök så gör vi en offert som är formad utefter dina behov. När vi tillsammans har gjort en plan för vilka moment som ska ingå i flytten presenterar vi ett skriftligt avtal med en fast kostnad där allt är inkluderat. Du kan också känna dig trygg med att Flyttmannen i Borås innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohag, personal samt flyttbilar är försäkrade.

Trygg bohagsflytt i Borås

Är du på väg att flytta till lägenhet, sommarstuga eller villa i Borås med omnejd? Oavsett boende står våra kvalificerade yrkesmän på Flyttmannen redo att ta hand om ditt bohag från packning, lastning till lossning. Fördelarna med att anlita en flyttfirma att lita på är att du sparar både tid och energi så att vardagslivet kan flyta på vid sidan av flyttbestyren Du slipper också be släkt och vänner hjälpa att hjälpa till med tunga lyft. Flyttmannen har tekniken som krävs för att lyfta tungt och självklart skyddas både lösöre och möbler med emballage och spännremmar när flyttlasset går. Vi garanterar på så vis en säker flytt från start till mål. Flyttmannen är flexibla när det gäller olika lösningar för din bohagsflytt. Vi går alltid igenom varje uppdrag tillsammans med kunden för bästa möjliga service. Du som kund kan boka in en helhetslösning där Flyttmannen står för alla steg från packning, transport till uppackning. Tänk så lyxigt att slippa ordna med flyttbil! Du som kund kan istället lugnt vänta in transporten vid den nya destinationen. Vill du packa allt själv? Inga problem för oss. Vid behov ordnar vi packmaterial och flyttlådor. Allt för att underlätta och bidra till en smidig flytt. Flyttmannen är vana vid att transportera alla typer av bohag och gods. Vi erbjuder därför hjälp med nischade tjänster såsom transport till återvinningscentralen, pianoflytt eller hjälp med att transportera prylar och möbler som ska skänkas till en hjälporganisation.

Effektiv företagsflytt gör skillnad

Är företaget på väg mot nya fräscha lokaler? Förändring på arbetsplatsen ger nya perspektiv och kreativitet hos medarbetarna. Det är därför viktigt att låta flyttprojektet genomsyras av positivitet. Lämna över projektet till Flyttmannen i Borås och känn dig lug med att vi ror allt i hamn med en stor effektivitet och trygghet. En företagsflytt ställer stora krav på kunskap och erfarenhet för att kunna ta så väl hand om flytten som möjligt. Möbler, elektronik, nätverksutrustning, lager, kontorsmaterial och köksutrustning är några exempel på vad som kan ingå i en företagsflytt..

Flyttfirman i Borås med känsla för samarbete

Flyttmannen ser samarbetet mellan kund och personal som en avgörande del för en lyckad flytt och därför är vi lyhörda inför era speciella önskemål kring upplägget. Tveka inte att ge en så utförlig beskrivning som möjligt för att vi ska kunna bemöta företagets behov på bästa möjliga sätt. För att göra flytten så smidig som möjligt rekommenderar vi att följande moment ingår som en stadig grund:

● Flyttkartonger och emballage för en smidig och praktisk packning.
● Hjälp med packning.
● Säker lastning och transport.
● Lossning av flyttgodset samt bärhjälp in i de nya lokalerna.
● Magasinering vid behov.
● Tips och råd på hur de bästa förutsättningarna skapas för en lyckad flytt.

Med dessa moment kan verksamheten och produktionen flyta på som vanligt. Företaget skonar också sina anställda från tunga lyft och personalen kan istället fokusera på att installationen i de nya lokalerna blir till belåtenhet för alla.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.