Flyttfirma Alingsås

Flexibel flyttfirma Alingsås

Är du på väg mot ny adress?? Känner du dig både upprymd och stressad över alla bestyr som en flytt innebär? Flyttfirma Alingsås är en erfaren flyttfirma som är redo att ge en hjälpande hand oavsett om det handlar om privatflytt, företagsflytt eller dödsbon. När du anlitar våra tjänster ser vi till att göra en genomtänkt plan kring packning, transport och tunga lyft. På så vis får du tid och energi över att lägga på det nya boendet eller de nya lokalerna.

Flyttfirma Alingsås med service i fokus

Hos Flyttmannen möts du av personal med stort fokus på personlig service. Vi är beredda att ta oss an just ditt flyttprojekt med engagemang och är alltid lyhörda för kundens speciella önskemål. Du kan därför få hjälp med delar av flytten alternativt en helhetslösning med flyttkartonger, packning, transport, uppackning och möblering. Det är skönt att slippa anlita olika företag i samband med en flytt och därför erbjuder vi tilläggstjänsten flyttstädning. Med vårt städteam får de nyinflyttade garanterat ett rent och fräscht intryck när de kliver över tröskeln samtidigt som du sparar in värdefull tid att använda på den nya adressen. Vårt mål är att det ska vara tryggt och effektivt under hela processen.

Prisvärd flyttfirma med god kvalité

Flyttmannen i Alingsås står för en prisvärd flytt av högsta kvalité. Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök så gör vi en offert som är utformad efter dina behov. I vårt skriftligt avtal presenteras en fast kostnad där allt är inkluderat. Du kan också känna dig trygg med att Flyttmannen innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohag, personal samt flyttbilar är försäkrade.

Privatflytt i Alingsås

Är du på väg mot ny adress i Alingsås? Oavsett boende står våra kvalificerade yrkesmän på Flyttmannen redo att ta hand om ditt bohag från packning, lastning till lossning. Fördelarna med att anlita en välorganiserad flyttfirma är att du sparar både tid och energi till det nya boendet. Flyttmannen skyddar självklart skyddas både lösöre och möbler med emballage och spännremmar när flyttlasset går. Vi garanterar på så vis en säker flytt från dörr till dörr. Flyttmannen är flexibla när det gäller upplägget för din flytt. Vi går alltid igenom varje uppdrag tillsammans med kunden för bästa möjliga resultat. Vårt arbete kan omfatta en helhetslösning där Flyttmannen står för alla steg från packning, transport till uppackning.. Vill du packa allt själv? Inga problem för oss. Vid behov ordnar vi packmaterial och flyttlådor. Allt för att bidra till en smidig flytt. Flyttmannen är vana vid att hantera alla typer av bohag och gods. Vi erbjuder även hjälp med nischade tjänster såsom transport till återvinningscentralen, pianoflytt eller hjälp med att transportera prylar och möbler som ska skänkas till en hjälporganisation.

Företagsflytt i Alingsås

Är ditt företag på väg mot nya lokaler? Förändring på arbetsplatsen ger nya perspektiv hos medarbetarna och det är viktigt att göra flytten till något positivt. Flyttmannen i Alingsås är väl medvetna om att en företagsflytt innebär ett stort projekt som behöver en tydlig plan.. För att du som kund ska kunna fokusera på den positiva delen av flytten finns vi här och bidrar med vår erfarenhet. Tillsammans skapar vi en välorganiserad och effektiv flytt. Möbler, elektronik, nätverksutrustning, lager, kontorsmaterial och köksutrustning är några exempel på vad som kan ingå i en företagsflytt. Vår professionella personal på Flyttmannen packar allt som är ömtåligt med varsam hand och ser till att det lastas och transporteras på ett säkert sätt. Flyttfirman med kunden i fokus Flyttmannen sätter alltid kunden i fokus och är därför lyhörda inför era speciella önskemål. Tveka inte att ge en så utförlig beskrivning som möjligt för att vi ska kunna matcha önskemålen till 100%. För att göra flytten så smidig som möjligt rekommenderar vi att följande moment ingår som en stadig grund:

● Flyttkartonger och emballage för en smidig och praktisk packning.
● Hjälp med packning.
● Säker lastning och transport.
● Lossning av flyttgodset samt bärhjälp in i de nya lokalerna.
● Magasinering vid behov.
● Tips och råd på hur de bästa förutsättningarna skapas för en lyckad flytt.
Med denna punktlista riskeras inga onödiga avbrott i verksamheten eller produktionen. Företaget skonar också sina anställda från tunga lyft och personalen kan istället fokusera på att det dagliga arbetet med kärnverksamheten fortgår samt att installationen i de nya lokalerna blir smidig.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.