Billig Flyttfirma

Tips för göra din flytt billigt

I Göteborg finns det mängder med flyttfirmor. det är inte lätt att hitta en bra flyttfirma som är billigt att hyra eller köpa tjänster av. Vad är det som gör en flyttfirma prisvärt och bra, som du kan rekommendera till dina när och kära vid behov? Du kanske har märkt att det har sket en enorm expandering av olika flyttfirmor i Göteborgsområdet. Vart man än vänder sig så ser man en flyttbil som rullar i närheten. Internet är full av olika offert tjänster som samarbetar med olika flyttfirmor som man kan lätt skicka en offertförfrågan till. det du ska tänka på när du anlitar en flyttfirma via internet är att det finns många flyttfirmor som erbjuder låga timpriser och kontant betalning. Va försiktig när du anlitar en sån firma för du riskerar att bli lurad och att dina saker kan försvinna eller att du får ingen garanti på ersättning ifall dina saker går sönder under flytten.

Hur bestäms priset

Oftast är de flesta flyttfirmor i Göteborgsområdet flexibla och man kan komma överens ifall man vill ha en slutlig pris eller ifall man ska ha timpris. Om du föredrar att ha en fast summa för flytten så är det bra att flyttfirman får en detaljerad beskrivning av allt som ska flyttas och lokaler de ska till och från. Är det så att ni föredrar en timpris så rekommenderar vi er att köpa flyttlådor och packa era saker själva innan flyttfirman kommer. Man sparar en hel del pengar på det sättet som man kan lägga på exempel flyttstädningen. Underskatta inte att det tar mycket tid att packa och markera alla lådor, det som sker är att man passar på och slänger massa gamla saker vilket drar ut på tiden om man inte har organiserat sig bra.

Alla flyttfirmor ska klara av att utföra en flytta på tunggods men du måste informera de om det för att vara säker att de klarar av det till rätt pris och att de har rätt försäkring. Man ska inte helst inte utföra tunglyft själv utan låta de erfarna yrkesman göra det. Det krävs erfarenhet, teknik och rätt verktyg för att flytta pianon, kassaskåp, spisar, kyldiskar eller liknande och det kostar lite extra, så va förbered på det. Men det är billigare att göra en flyttfirma göra det än att nått går snett så att du skadar dig eller att dina saker går sönder i processen.

För att få en bra pris och att få din flytt gjord så billigt som möjligt så ska du köpa fler tjänster från en flyttfirma som exempel flytt och flyttstädning, då har du en möjlighet att förhandla ner priset. Underskatta inte flyttstädningen som är din ansvar och skyldighet som du har RUT-avdrag till. Flyttstädning lönar sig med RUT avdraget och du slipper all onödig tjafs som mäklarna får all för ofta nu förtiden. Du kan också anlita oss för flyttstädning via hemsidan Städfirmor Borås, om det är så att du behöver våran tjänster i Borås. Organisera din flytt och planera noggrant budget och tid, så kan du lätt få en billig flytt i Göteborg med vilken flyttfirma som helst....men om du vill ha en bra och billig flytt då ska du anlita oss på Flyttmannen AB.

Öppettider

Mån-fre 07.00-19.00
Lör-sön 10.00-16.00

Address

Ringögatan 2
417 07 Göteborg

Att tänka på när du hyr flyttfirma

See till att firman ni bokar har F-skatt och yrkestrafiktillstånd.

Kolla så att det finns en försäkring som täcker om det händer något.

Kolla med företaget hur betalning sker och betala inte i kontant.